Kosten huis bouwen, ontvang direct een indicatie

Heeft u een kavel op het oog of bent u benieuwd of het bouwen van een eigen huis binnen uw budget past? Een woning bouwen brengt verschillende kosten met zich mee. De kosten voor het bouwen van een huis zijn voor een groot deel afhankelijk van uw wensen. Wilt u een duidelijke indicatie ontvangen? Dat is niet alleen mogelijk voor onze standaardwoningen, maar ook op basis van een eigen ontwerp. Alle standaardwoningen uit onze catalogus zijn aan te passen op uw wensen en eisen.

De kosten huis bouwen zijn variabel en altijd op basis van uw wensen. Onze standaardwoningen zijn al beschikbaar vanaf € 209.000,-, al onze woningen worden gebouwd met enkel de beste materialen en niet op basis van prefab, betonbouw of elementenbouw. Dit zorgt voor een klassieke en authentieke uitstraling in combinatie met een lange levensduur.

Binnen het bouwproces kunnen wij u volledig de lasten uit handen nemen, wij verzorgen het aanlooptraject, de planning maar ook de vergunningen en de afwerking. Wilt u graag eens kijken wat de mogelijkheden voor uw budget zijn? Kom dan gerust langs in onze showroom of neem contact met ons op.

Woning bouwen kosten
karlie brouwer
karlie brouwer
2020-11-26
Kort geleden een complete tuinberegening aangelegd, bij de fam Striper. Een mooi bedrijf om voor te werken, de koffie staat altijd klaar... mocht u een mooie woning willen laten bouwen, dan bent u bij bouwbedrijf Striper aan het goede adres...
Dennis Wendker
Dennis Wendker
2019-10-22
Prima bouwbedrijf. Mooie showroom waar je alles kunt bekijken, aanraken en op elkaar kunt afstemmen. Goede service. Aanrader
Hermankok Kok
Hermankok Kok
2018-04-24
Dit bedrijf weet hoe ze er mee aan moeten bouwen goede kwaliteit huizen! En zeker ook snel.Zou zeker voor varianthuis gaan voor een nieuw woning .
fam Lubbers
fam Lubbers
2018-04-12
Heel tevreden over Varianthuis zaken goed voor elkaar en alles netjes opgeleverd.
Jacob Knobbe
Jacob Knobbe
2018-04-03
Prima aannemer heeft de zaken goed voor elkaar
Maartje Feskens
Maartje Feskens
2017-08-28
Wij hebben zelf een huis laten bouwen via Varianthuis. We zijn erg blij met deze keuze en het eindresultaat van de woning! De bouw is goed begeleid door Arjan vanuit Varianthuis, alles verliep volgens planning, afwijkingen van planning zijn gecommuniceerd en het huis is in 5 maanden tijd opgeleverd (3 weken voor de oorspronkelijke planning). Opleverpunten die we tussentijds constateerden werden meteen opgepakt en ook de restpunten na de oplevering zijn tot op heden goed opgepakt. Ook de samenwerking met de onderaannemers verliep goed. Aandachtspuntje wat in onze ogen nog verbeterd zou kunnen worden is met name het voortraject (wanneer moeten welke beslissingen gemaakt zijn, meerprijzen, etc.). De onduidelijkheid die wij hierbij soms hadden, heeft echter geen problemen opgeleverd voor de planning van de bouw of het uitzoeken van materialen. Had alleen meer overzicht gebracht voor ons. Wij zouden een volgende keer zeker ons huis weer door Varianthuis laten bouwen!
Woning bouwen kosten

Duidelijke indicatie kosten huis bouwen

U heeft de ideale kavel gevonden. Nu wilt u een betrouwbare indicatie van de kosten voor een huis bouwen. ‘Wat kost een huis bouwen op een kavel?’ is een vraag die vaak aan ons gesteld wordt.

Varianthuis kan voor u een realistische indicatie kosten huis bouwen geven. Dit komt doordat u kunt kiezen uit een aantal standaardwoningen. Deze standaardwoningen beginnen al bij een prijs van € 209.000,-.Bij alle standaardwoningen vindt u de prijsindicatie direct terug op onze website.

De woningen van Varianthuis worden alleen gebouwd met de beste materialen. Wij gebruiken voor de bouw van onze woningen geen prefab, elementen bouw of betonbouw. Dit zorgt ervoor dat uw huis een goede en waardevaste investering is.

Voldoen de standaard opties niet aan uw wensen? Vraag dan een prijsindicatie op maat bij ons aan. We proberen ook met u mee te denken over de andere kosten die komen kijken bij het bouwen van een huis.

Wilt u gewoon eens praten over de mogelijkheden? Maak dan makkelijk en snel een afspraak in onze showroom

Alle woningen zijn aanpasbaar

}

Snelle afspraak, geen wachttijden

Helder over prijzen

Kosten huis bouwen afhankelijk van diverse factoren

De kosten voor het bouwen van een huis zijn grotendeels afhankelijk van de volgende factoren:

• De toegepaste materialen
• De grootte van de woning
• De indeling van het huis

Naast de gebruikelijke kosten huis bouwen die u kunt verwachten zijn er ook bijkomende kosten als u een woning laat bouwen die u misschien zelf nog niet berekend had:

• Grondbewerking van de kavel
• Afwerking van de wanden
• Inrichtingskosten
• Afschilderen van het huis
• Leges voor de omgevingsvergunning
• Aanleggen van een tuin
• Plaatsen van een badkamer

Maar ook:

• Advies- en bemiddelingskosten hypotheekadviseur
• Notariskosten

Kosten bouwen huis
Kosten bouwen huis

Uw nieuwe woning bouwen door Varianthuis

Varianthuis  is een familiebedrijf met een passie voor bouwen, in de jaren zijn wij van een dorpsaannemer uitgegroeid tot een modern en ervaren bouwbedrijf. Wij verzorgen het complete bouwproces, van ontwerp tot oplevering inclusief alle benodigde vergunningen. Alle woningen worden gebouwd met oerdegelijke materialen welke voldoen aan alle moderne bouwnormen. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor gasvrij bouwen en energieneutraal bouwen. 

Al vele jaren bouwen wij woningen op maat voor onze klanten. Hierbij verliezen wij nooit onze klanten en de kwaliteit uit het oog. Als u kiest voor Varianthuis dan bent u gegarandeerd van:

• Een prijsopgave vooraf met een indicatie kosten huis bouwen
• Ruime keuze uit materialen en opties
• Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding (goedkoop een huis bouwen is mogelijk)
• Een kwalitatief en waardevast resultaat
• Een uitstekende investering in uw woongenot en als belegging

Neem contact op of kom langs in de showroom

Kijk vooral op onze website bij de vrijstaande woningen en de 2 onder 1 kap woningen . Heeft u een huis gezien op onze site en wenst u meer informatie? Zit u met vragen, zoals ‘Wat kost een huis bouwen op een kavel?’ Of ‘Wat zijn de bijkomende kosten bij een woning bouwen?’ Laat u door onze professionals adviseren over de kosten die komen kijken bij de bouw van een eigen huis.

Bekijk hier hoe onze werkwijze eruit ziet.

Bij de standaardwoningen kunnen wij uw wensen realiseren. Naast de standaardwoningen kunt u ook een eigen ontwerp insturen. En krijgt u hier een prijsindicatie van terug.
Bent u benieuwd naar onze manier van bouwen en de materialen welke wij gebruiken? Bezoek dan eens onze ruime showroom in Dronten. Hier kunt u op uw gemak rondkijken.

Kosten bouwen huis hoeven niet hoog te zijn

Een afspraak maken