Goedkoop huis bouwen? Ontdek de mogelijkheden

Bent u op zoek naar een manier om goedkoop een huis te bouwen? Heeft u geen eindeloos budget maar wilt u toch een woning helemaal naar eigen smaak? Er zijn zeker mogelijkheden om goedkoop een huis te laten bouwen, zelfs vrijstaand of 2 onder 1 kap.

Varianthuis is de expert in woningbouw. U kunt bij ons terecht wanneer u een kavel heeft gekocht – of gaat kopen – en u op zoek bent naar een bouwbedrijf die uw droomhuis goedkoop kan bouwen. Varianthuis in het kort:

  • Wij bouwen zowel standaardwoningen als woningen op maat.
  • Wij zijn betrokken bij het gehele traject: van vergunning tot oplevering.
  • Onze specialiteit ligt in het bouwen van vrijstaande woningen en 2-1 kap woningen.
  • Wij werken altijd volgens de meest recente normen van het Bouwbesluit.

Benieuwd naar het type huizen in onze standaard collectie? Bezoek dan onze showroom van 1200 m2 in Dronten. Of wilt u online onze collectie bekijken? Dat kan ook! Klik op onderstaande button.

Vooraf een prijsopgave voor uw nieuw te bouwen huis

Goedkoop een huis bouwen onmogelijk? Ook wanneer je kiest voor een low budget huis bouwen, zijn er genoeg mogelijkheden. Bekijk snel alle standaardwoningen die we aanbieden met hun bijbehorende bouwprijs of vraag een prijsindicatie aan die afgestemd is op uw wensen.

Goedkoop een huis laten bouwen is bij Varianthuis mogelijk doordat wij samenwerken met verschillende partijen. Wij gebruiken gedegen materialen, tegen een schappelijke prijs. Waardoor het ook voor een klein budget haalbaar wordt om een eigen woning te laten bouwen.

Huis laten bouwen goedkoop, maar wel naar uw wensen

Heeft u al een heel eigen idee over hoe uw toekomstige vrijstaande woning eruit moet komen te zien? Of voldoen onze standaardwoningen niet helemaal aan uw wensen? Dan is het bij Varianthuis altijd mogelijk om een woning op maat te laten maken. Ook in dit proces zijn wij graag uw adviseur.

We beginnen met een oriëntatiegesprek waarin we al uw wensen in kaart brengen. Vervolgens komen we tot een offerte op maat. Na akkoord op de offerte gaan we aan de slag met een ontwerpplan. Wanneer uw gemeente het plan heeft goedgekeurd gaan we de bouwaanvraag indienen bij de gemeente. Wanneer alles rond is, kunnen we gaan starten met de bouw van uw droomhuis.

Een goedkoop huis bouwen wordt zo heel eenvoudig. Benieuwd naar ons advies voor uw (toekomstige) kavel? Bespreek met ons de mogelijkheden.

Goedkoop een huis bouwen? Dit is onze werkwijze

Stap 1: Oriëntatiegesprek rondom uw wensen.
Stap 2: Hierna wordt er een offerte opgesteld. 
Stap 3: We maken een afspraak in de showroom.
Stap 4: Aanvullende offerte wordt gemaakt.
Stap 5: Contract wordt opgesteld. 
Stap 6: Er wordt een eerste schetsplan gemaakt. 
Stap 7: Aanpassingen aan eerste ontwerp.
Stap 8: Ontwerp gaat naar de gemeente.
Stap 9: Bouwaanvraag wordt ingediend.
Stap 10: Werkvoorbereiding wordt opgestart. 
Stap 11: Start van de bouw.
Stap 12: Oplevering van uw woning.

Een afspraak maken