Een vrijstaande woning bouwen? Bij ons is het mogelijk

Wilt u graag een vrijstaande woning bouwen welke volledig aansluit op uw wensen en eisen? Varianthuis is uw perfecte partner in dit traject, wij kunnen uw vrijstaande woning bouwen op basis van een standaard ontwerp, aan de hand van uw ideeën of zelfs naar uw eigen ontwerp. Wilt u gebruik maken van een van onze standaard woningen en daarop aanpassingen doen? Ook dat is mogelijk.

Wij bouwen een vrijstaand huis precies zoals u het voor ogen heeft. Naar aanleiding van uw voorkeuren gaan we aan de slag met het bouwen van uw droomhuis. 

Alle woningen zijn aanpasbaar

}

Snelle afspraak, geen wachttijden

Helder over prijzen

Een eigen vrijstaande woning bouwen en ontwerpen is niet eerder zo makkelijk geweest

Het ideale plaatje van uw nieuwe vrijstaande woning speelt al jaren door uw hoofd, u heeft ook vast wel eens naar bestaande vrijstaande woningen gekeken, maar er was altijd iets wat net niet helemaal aansloot bij uw wensen.

Zet het zoeken uit uw hoofd en bouw samen met ons uw ideale woning. Wij hebben meer dan 40 standaard ontwerpen voor vrijstaande woningen. Deze standaard woningen zijn van zichzelf al luxe uitgevoerd, maar het kan natuurlijk zo zijn dat bepaalde zaken niet aan uw smaak voldoen. Indien u aanpassingen wenst, dan is dat uiteraard mogelijk.

Wij kunnen in overleg vooraf bekijken wat hiervan de kosten zijn, zodat u niet achteraf voor verrassingen komt te staan. Bent u benieuwd naar de kosten van uw ontwerp of van onze standaard ontwerpen? Vraag snel, gemakkelijk en vrijblijvend een prijsindicatie op.

Traditioneel gebouwd vrijstaand huis met oerdegelijke materialen

Gaat u voor kwaliteit? Varianthuis ook. Wij bouwen al onze vrijstaande woningen met enkel de beste materialen. Dat wil zeggen dat we geen prefab toepassen. Een traditioneel gebouwde woning is een waardevaste investering waar u in de komende jaren nog veel van kunt genieten. Benieuwd naar de woningen die wij al gerealiseerd hebben? Bekijk onze recent opgeleverde vrijstaande huizen in ons portfolio.

 

De prijzen voor het bouwen van een vrijstaand huis

Kies voor Varianthuis, kies voor kwaliteit. Bij Varianthuis weet u vooraf wat uw nieuwe villa gaat kosten, u kunt de prijzen van onze vrijstaande huizen vinden in onze catalogus of een prijsindicatie opvragen. Wij zijn een familiebedrijf dat uitgegroeid is van een kleine aannemer tot een modern bouwbedrijf.

Wilt u een vrijstaand huis bouwen in samenwerking met Varianthuis? Wij verzorgen het complete bouwproces, van ontwerp tot oplevering inclusief alle benodigde vergunningen. Alle woningen worden gebouwd met oerdegelijke materialen welke voldoen aan alle moderne bouwnormen.

Neem een kijkje in de showroom

Bent u benieuwd naar onze manier van bouwen en de materiaalsoorten die wij gebruiken? Bezoek dan eens onze ruime showroom in Dronten of kom langs op onze hoofdvestiging in Nieuw Schoonebeek. Hier kunt u op uw eigen gemak rondkijken, een nog betere impressie krijgen van de materialen die wij gebruiken of u kunt zich laten adviseren door één van onze professionals.

Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op. We helpen u graag verder.

Hoe werkt het in 12 stappen

Stap 1: Oriëntatiegesprek
Stap 2: Offerte
Stap 3: Afspraak in de showroom
Stap 4: Aanvullende offerte
Stap 5: Contract
Stap 6: Eerste ontwerp
Stap 7: Aanpassingen aan ontwerp
Stap 8: Ontwerp naar gemeente
Stap 9: Bouwaanvraag
Stap 10: Werkvoorbereiding
Stap 11: Start van de bouw
Stap 12: De oplevering van uw woning

Een afspraak maken