Casco Huis Bouwen? 

Een casco woning bouwen houdt in dat de woning wind en waterdicht opgeleverd wordt. Dit wordt ook wel ruwbouw genoemd. De ramen, deuren, het glaswerk en de dakpannen zijn inclusief, maar verder moet u alles zelf doen. Het huis is financieel gezien voordelig, maar u heeft wel twee rechterhanden nodig. Het huis is immers nog niet volledig afgebouwd.

Het is ook mogelijk om een woning naar wens te realiseren die wél sleutelklaar wordt opgeleverd. Voor zo’n woning moet u bij Varianthuis zijn. Wij bouwen het huis van ruwbouw tot en met afbouw. Daarbij nemen we alles voor u uit handen.

casco woning bouwen
karlie brouwer
karlie brouwer
2020-11-26
Kort geleden een complete tuinberegening aangelegd, bij de fam Striper. Een mooi bedrijf om voor te werken, de koffie staat altijd klaar... mocht u een mooie woning willen laten bouwen, dan bent u bij bouwbedrijf Striper aan het goede adres...
Dennis Wendker
Dennis Wendker
2019-10-22
Prima bouwbedrijf. Mooie showroom waar je alles kunt bekijken, aanraken en op elkaar kunt afstemmen. Goede service. Aanrader
Hermankok Kok
Hermankok Kok
2018-04-24
Dit bedrijf weet hoe ze er mee aan moeten bouwen goede kwaliteit huizen! En zeker ook snel.Zou zeker voor varianthuis gaan voor een nieuw woning .
fam Lubbers
fam Lubbers
2018-04-12
Heel tevreden over Varianthuis zaken goed voor elkaar en alles netjes opgeleverd.
Jacob Knobbe
Jacob Knobbe
2018-04-03
Prima aannemer heeft de zaken goed voor elkaar
Maartje Feskens
Maartje Feskens
2017-08-28
Wij hebben zelf een huis laten bouwen via Varianthuis. We zijn erg blij met deze keuze en het eindresultaat van de woning! De bouw is goed begeleid door Arjan vanuit Varianthuis, alles verliep volgens planning, afwijkingen van planning zijn gecommuniceerd en het huis is in 5 maanden tijd opgeleverd (3 weken voor de oorspronkelijke planning). Opleverpunten die we tussentijds constateerden werden meteen opgepakt en ook de restpunten na de oplevering zijn tot op heden goed opgepakt. Ook de samenwerking met de onderaannemers verliep goed. Aandachtspuntje wat in onze ogen nog verbeterd zou kunnen worden is met name het voortraject (wanneer moeten welke beslissingen gemaakt zijn, meerprijzen, etc.). De onduidelijkheid die wij hierbij soms hadden, heeft echter geen problemen opgeleverd voor de planning van de bouw of het uitzoeken van materialen. Had alleen meer overzicht gebracht voor ons. Wij zouden een volgende keer zeker ons huis weer door Varianthuis laten bouwen!
casco huis bouwen

Verschil tussen casco huis bouwen en casco huis bouwen met afbouw

Bij casco woning oplevering van een huis wordt alleen de ruwbouw verzorgd. De woning wordt aan de buitenkant wind- en waterdicht gemaakt. Maar bijvoorbeeld binnenwanden en kozijnen worden niet opgeleverd. U heeft dus zelf nog een heleboel kluswerk.

Dit kluswerk kunt u ook uit handen geven aan de bouwer. Dan is het huis helemaal afgewerkt op het moment dat u het opgeleverd krijgt. En dat scheelt u een heleboel kluswerk. Een casco huis bouwen is dus een goed idee als u zelf wilt gaan klussen in uw nieuwe huis.

showroom voor casco woning bouwen

Varianthuis levert u een complete woning, naar uw wensen

Varianthuis levert een afgewerkte woning op, aan de hand van uw wensen. Al onze woningen worden traditioneel gebouwd, met oerdegelijke materialen.
Wij bieden u een groot aantal standaardwoningen die op diverse punten aan te passen zijn. Zo kunt u in veel gevallen zelf uw keuzes maken over afmetingen, indeling, goothoogte, nokhoogte en raampartijen. Ook is het mogelijk om bijvoorbeeld een dakkapel of erker te plaatsen.

Wilt u een woning volledig naar eigen ontwerp laten bouwen? Stuur uw wensen en schetsen naar ons op, zodat we een vrijblijvende prijsopgave voor u kunnen maken.

Gerealiseerde projecten

Kosten casco woning bouwen ?

U weet vooraf precies wat uw huis gaat kosten. Dit in tegenstelling tot casco huis bouwen, waarbij u tijdens de afwerking vaak nog te maken krijgt met onvoorziene kosten.

Bij de standaardwoningen in onze online catalogus ziet u direct de prijs. De prijs is inclusief afbouw en in sommige gevallen zelfs inclusief zonnepanelen.

Voor een woning op maat, maken we graag een offerte voor u op.

casco huis bouwen
casco woning bouwen

We nemen graag alles voor u uit handen

Tijdens het bouwproces neemt Varianthuis alles voor u uit handen. Wij verzorgen:

  • Het aanlooptraject
  • De planning
  • Vergunningen
  • Afwerking

Bekijk ook ons complete stappenplan, waarin we vertellen hoe onze werkwijze eruit ziet.

We nemen graag alles voor u uit handen

Tijdens het bouwproces neemt Varianthuis alles voor u uit handen. Wij verzorgen:

Het aanlooptraject

De planning

Vergunningen

Afwerking

Bekijk ook ons complete stappenplan,
waarin we vertellen hoe onze werkwijze eruit ziet.

Mogelijkheden bespreken?

In een vrijblijvend gesprek geven we u graag antwoord op al uw vragen.