2 onder 1 kap woning bouwen? Ontdek de opties

Varianthuis is specialist op het gebied van 2 onder 1 kap woningen. Al meer dan 20 jaar bouwen wij de mooiste woningen in alle hoeken van het land voor onze klanten.

Een huis is niet iets wat u zomaar koopt, het is in vele gevallen de kostbaarste aankoop van uw leven. En in het geval van nieuwbouw koopt u een belofte, want het huis zelf staat er nog niet.

Het is belangrijk dat u vooraf goed geïnformeerd wordt over de mogelijke opties en het eindresultaat dat u verwacht.

Wij gaan graag het gesprek met u aan en bieden u alle informatie die u nodig heeft om een goede keuze te maken voor een 2 onder 1 kap bouwen.

Op deze pagina leest u de volgende onderdelen:

Wilt u liever gewoon een afspraak maken bij ons in de showroom ook dat is natuurlijk mogelijk!

2 onder 1 kap bouwen

Alle woningen zijn aanpasbaar

}

Snelle afspraak, geen wachttijden

Helder over prijzen

2 onder 1 kap woning prijzen

De mogelijkheden van 2 onder 1 kap woning bouwen met Varianthuis

Varianthuis is trots op haar gerealiseerde projecten en dat laten we graag zien. Wij leveren wij woningen van hoge kwaliteit, huizen die lang meegaan en gebouwd worden met de beste materialen. Deze materialen kunt u bezichtigen in onze showroom.

Bij Varianthuis bieden wij u globaal twee opties aan als u een 2 onder 1 kap wilt bouwen:

1. Een 2 onder 1 kap woning bouwen op basis van een standaard catalogus woning.
Heeft u afwijkende wensen? Dat kan, wij kunnen onze standaard woningen aanpassen op uw wensen.

2. Een woning op basis van een eigen ontwerp.
Wij kunnen een 2 onder 1 kap bouwen op basis van een ontwerp dat u heeft laten maken. Hierdoor kunt u een droomhuis laten bouwen. Maar u kunt ook door een van onze specialisten een woning op maat laten ontwerpen. Samen met u gaan we aan de slag met het uitwerken van een voorstel.

karlie brouwer
karlie brouwer
2020-11-26
Kort geleden een complete tuinberegening aangelegd, bij de fam Striper. Een mooi bedrijf om voor te werken, de koffie staat altijd klaar... mocht u een mooie woning willen laten bouwen, dan bent u bij bouwbedrijf Striper aan het goede adres...
Dennis Wendker
Dennis Wendker
2019-10-22
Prima bouwbedrijf. Mooie showroom waar je alles kunt bekijken, aanraken en op elkaar kunt afstemmen. Goede service. Aanrader
Hermankok Kok
Hermankok Kok
2018-04-24
Dit bedrijf weet hoe ze er mee aan moeten bouwen goede kwaliteit huizen! En zeker ook snel.Zou zeker voor varianthuis gaan voor een nieuw woning .
fam Lubbers
fam Lubbers
2018-04-12
Heel tevreden over Varianthuis zaken goed voor elkaar en alles netjes opgeleverd.
Jacob Knobbe
Jacob Knobbe
2018-04-03
Prima aannemer heeft de zaken goed voor elkaar
Maartje Feskens
Maartje Feskens
2017-08-28
Wij hebben zelf een huis laten bouwen via Varianthuis. We zijn erg blij met deze keuze en het eindresultaat van de woning! De bouw is goed begeleid door Arjan vanuit Varianthuis, alles verliep volgens planning, afwijkingen van planning zijn gecommuniceerd en het huis is in 5 maanden tijd opgeleverd (3 weken voor de oorspronkelijke planning). Opleverpunten die we tussentijds constateerden werden meteen opgepakt en ook de restpunten na de oplevering zijn tot op heden goed opgepakt. Ook de samenwerking met de onderaannemers verliep goed. Aandachtspuntje wat in onze ogen nog verbeterd zou kunnen worden is met name het voortraject (wanneer moeten welke beslissingen gemaakt zijn, meerprijzen, etc.). De onduidelijkheid die wij hierbij soms hadden, heeft echter geen problemen opgeleverd voor de planning van de bouw of het uitzoeken van materialen. Had alleen meer overzicht gebracht voor ons. Wij zouden een volgende keer zeker ons huis weer door Varianthuis laten bouwen!
2 onder 1 kap woning showroom in Dronten

Bezoek ook eens de ruime showroom in Dronten

Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden voor een 2 onder 1 kap woning bouwen? Wij hebben een prachtige showroom in Dronten, in de showroom kunt u samen met één van onze specialisten de materialen zien en voelen. Want wij snappen als geen ander dat een 3D model een goed beeld geeft, maar dat het nog veel fijner is om de materialen met uw eigen ogen te zien en te kunnen voelen. In onze showroom vindt u onder andere:

  • Verschillende soorten gevels, gevelafwerkingen en metselwerk
  • Alle mogelijke deur- en raamkozijnen. Kunststof, hout en aluminium
  • Ruime keuze aan binnendeuren, deurbeslag en voordeuren
  • Ontdek onze energiebesparende maatregelen. Denk aan zonnepanelen op of geïntegreerd in het dak, HR glas en gevelisolatie.
  • Allerlei verschillende soorten gootwerk. Zoals: houten goten, siergoten, kunststof goten.
  • De verschillende daken, dakpannen en afwerkingen
  • Complete garages inclusief verschillende inrichtingen
  • En nog veel meer, denk aan: luifels, plafondafwerkingen, raamdorpels, natuursteen, vensterbanken.

Onze showroom is op afspraak te bezoeken, wilt u langs komen? Maak dan direct een vrijblijvende afspraak, u zit nergens aan vast.

Een afspraak maken